Accommodaties Sicilië

Sicilië is een eiland van uitersten en contrasten, een uitvergroting van alles wat Italiaans is. Het is ook een eiland met een enorme intensiteit, bomvol geschiedenis, architectuur en gastronomische hoogstandjes. Gloeiende vulkanen verlichten hier de nachtelijke hemel, bergketens bieden adembenemende uitzichten, en de zee heeft in de loop der tijd een kustlijn van verbluffende verscheidenheid en schoonheid gevormd.

Waar je ook heen gaat, je zult omringd worden door de 3000 jaar geschiedenis van Sicilië als het strategische kruispunt van Europa. Nergens anders hebben Feniciërs, Grieken, Romeinen, Arabieren, Noormannen, Fransen, Duitsers, Spanjaarden, Italianen en zelfs de Britten zo’n collectieve erfenis achtergelaten.

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en de grootste regio in Italië. Het zit vol met plaatsen en bezienswaardigheden die je kunt proeven, ruiken en beleven, zoveel dat het onmogelijk is om alles in een keer te doen! Zo heb je altijd een mooi excuus om nog een reis naar Sicilië te maken!

BEKIJK OOK

Deze accommodaties zijn ook te boeken in een van onze reispakketten, neem een kijk.