REISPAKKETTEN TOSCANE

De geschiedenis van Toscane omvat meer dan 3000 jaar kunst, architectonische wonderen, culinaire hoogstandjes en warme gastvrijheid. Toscane is de plek waar kunst, geschiedenis, romantische charme, natuur, avontuur en ontspanning samenkomen om de juiste omgeving te creëren voor de perfecte vakantie. Florence is ongetwijfeld de hoofdstad van Toscane, maar het is slechts een korte inleiding tot de veelzijdige schoonheid die al duizenden jaren in de regio bestaat.
Wat Toscane echt uniek en speciaal maakt, is dat het je altijd weet te verbazen met iets nieuws, zelfs als je gewoon door een van de vele schilderachtige wegen rijdt, door een paar kleine dorpjes gaat of door glooiende heuvels en oneindige wijngaarden loopt.

Tijdens een duurzame reis naar Toscane kun je monumenten en plaatsen van onschatbare waarde aanschouwen: de symbolische plaatsen van Florence, de beroemde scheve toren in Pisa, het schilderachtige Piazza del Campo in Siena, de Casentino-kastelen, de stadsmuren van Lucca, de middeleeuwse torens van San Gimignano, het Romeinse amfitheater van Fiesole, de stranden langs de kust of van het eiland Elba, de oneindige landschappen van de Maremma, de hete thermale wateren van Saturnia en Montecatini, en nog veel meer!

Kies hieronder het reispakket dat het beste bij je past. Het is altijd mogelijk om een bestaande reis aan te passen aan je wensen, neem hiervoor contact met ons op via 020-755 40 10 of info@lowcarbontravels.nl.

TRAIN&DRIVE Smaak van Italië lezersreis Toscane

 • 9 dagen
Vanaf €1.235,- p.p.

BOURGONDISCHE WIJNREIS TOSCANE

 • 7 dagen
Vanaf €1.290,- p.p.

Train&Drive In het Spoor Van De Etrusken

 • 14 dagen
Vanaf €1.380,- p.p.

Fly&Drive Klassiek Toscane

 • 9 dagen
Vanaf €895,- p.p.

TRAIN&DRIVE UNESCO-REIS TOSCANE

 • 15 dagen
Vanaf €1.780,- p.p.

FLY&DRIVE DE MILLE-MIGLIA ROUTE

 • 19 dagen
Vanaf €1.980,- p.p.

  Fly & Drive + Train & Drive pakketten

  (inclusief electrische huurauto en gratis opladen)  Heb je een vraag over onze reispakketten of wil je een offerte ontvangen, bel ons op +31(0)20-755 40 10 of laat je gegevens hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Gegevens contactverzoek: