REISPAKKETTEN LE lemarche

Le Marche is een regio waar bergen zachtjes naar de prachtige kustlijn rollen, met vergezichten die je ogen verleiden naar een andere mooie, pittoreske stad of Middeleeuwse dorp. Het is een gebied vol oude kerken, abdijen en kloosters; kleine theaters die je alleen kunt ontdekken door een rustige wandeling te maken, en straten van antieke dorpjes gevuld met kleine lokale ambachtslieden die je graag vertellen hoeveel generaties deze tradities al in stand houden.

In steden zoals Pesaro, Urbino, Macerata en Ascoli Piceno is er een oogverblindend aanbod aan lokale cafés, bars en restaurants, elk met hun eigen persoonlijkheid, maar allemaal met iets waardoor je je heel snel thuis en welkom voelt. Een bezoek aan het National Park Monti Sibillini is onmisbaar, en je kunt ervoor kiezen om te wandelen, fietsen, paardrijden en misschien zelfs te zweven vanuit een deltavlieger!
Terwijl je je een weg baant naar de bergen, zie je boerderijen, olijfgaarden, truffelplantages en met wijngaarden bedekte heuvels die elke beschikbare centimeter land vullen.
Diezelfde bergen veranderen in de wintermaanden in een witte oppervlakte waar liefhebbers van sneeuw en ski hun hart kunnen ophalen!

De Adriatische kust heeft kilometers prachtige stranden met blauwe vlag, waarvan vele worden beschermd door rotsachtige golfbrekers.
Hoe je je dagen ook beslist door te brengen, elke seizoen is geschikt om er een fantastische en onvergetelijk duurzame vakantie van te maken!

Kies hieronder het reispakket dat het beste bij je past. Het is altijd mogelijk om een bestaande reis aan te passen aan je wensen, neem hiervoor contact met ons op via 020-755 40 10 of info@lowcarbontravels.nl.

TRAIN&DRIVE UNESCO COMBI REIS UMBRIË+LE MARCHE

 • 11 dagen
Vanaf €1.190,- p.p.

FLY&DRIVE DE MILLE-MIGLIA ROUTE

 • 19 dagen
Vanaf €1.850,- p.p.

Fly&Drive Le Marche: onontdekt Italië

 • 12 dagen
Vanaf € 1.100,- p.p

TRAIN&DRIVE MIDDELEEUWS LE MARCHE

 • 10 dagen
Vanaf € 985,- p.p.

  Fly & Drive + Train & Drive pakketten

  (inclusief electrische huurauto en gratis opladen)  Heb je een vraag over onze reispakketten of wil je een offerte ontvangen, bel ons op +31(0)20-755 40 10 of laat je gegevens hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Gegevens contactverzoek: