Accommodaties Ibiza

Het prachtige Ibiza, een van de Balearen eilanden, werd gesticht door de Feniciërs in 654 voor Christus, slechts 100 jaar na de oprichting van Rome. Vanwege de centrale ligging in de Middellandse Zee, kent het eiland invloeden uit alle mediterrane culturen. In de jaren zestig werd het eiland een hippieparadijs, dankzij de tolerantie van de bewoners. Die speciale open sfeer is er nog steeds, op Ibiza is iedereen welkom.

Het eiland is ideaal voor bezoekers die op zoek zijn naar ontspanning, spiritualiteit en een diepe band met moeder natuur. Hoewel Ibiza relatief klein is, heeft het veel bezienswaardigheden, attracties en activiteiten te bieden: ontdek Dalt Vila die op de UNESCO-lijst staat in Ibiza-stad, maak een wandeling door prachtige witte dorpjes in het rustige en landelijke binnenland van het eiland, of ontspan in een van de ontelbare Blauwe Vlag-stranden. Een bezoek aan een hippie-markt mag ook niet ontbreken.

Naast Ibiza bieden we ook een prachtige accommodatie aan op buureiland Formentera, een uitstekende keuze voor een dagje uit of een kort verblijf. Er is genoeg te zien op dit witte eiland met opvallende vuurtorens, prachtige natuurreservaten en romantische, adembenemende uitzichten.

BEKIJK OOK

Deze accommodaties zijn ook te boeken in een van onze reispakketten, neem een kijk.