Accommodaties Toscane

De geschiedenis van Toscane omvat meer dan 3000 jaar kunst, architectonische wonderen, culinaire hoogstandjes en warme gastvrijheid. Toscane is de plek waar kunst, geschiedenis, romantische charme, natuur, avontuur en ontspanning samenkomen om de juiste omgeving te creëren voor de perfecte vakantie. Florence is ongetwijfeld de hoofdstad van Toscane, maar het is slechts een korte inleiding tot de veelzijdige schoonheid die al duizenden jaren in de regio bestaat.

Wat Toscane echt uniek en speciaal maakt, is dat het je altijd weet te verbazen met iets nieuws, zelfs als je gewoon door een van de vele schilderachtige wegen rijdt, door een paar kleine dorpjes gaat of door glooiende heuvels en oneindige wijngaarden loopt.

Tijdens een duurzame reis naar Toscane kun je monumenten en plaatsen van onschatbare waarde aanschouwen: de symbolische plaatsen van Florence, de beroemde scheve toren in Pisa, het schilderachtige Piazza del Campo in Siena, de Casentino-kastelen, de stadsmuren van Lucca, de middeleeuwse torens van San Gimignano, het Romeinse amfitheater van Fiesole, de stranden langs de kust of van het eiland Elba, de oneindige landschappen van de Maremma, de hete thermale wateren van Saturnia en Montecatini, en nog veel meer!

BEKIJK OOK

Deze accommodaties zijn ook te boeken in een van onze reispakketten, neem een kijk.