REISPAKKETTEN PIEMONTE

Piemonte betekent letterlijk aan de voet van de bergen, zo genaamd omdat het aan drie kanten wordt omringd door de westelijke Alpen en de Ligurische Apennijnen. En in feite is Piemonte een overwegend bergachtig gebied dat bekend staat om het prachtige berglandschap rijk aan bekende skiresorts die elk jaar Italiaanse en buitenlandse toeristen verwelkomen.

In de regio stomen ook veel rivieren en beken, en onder de grootste en bekendste bergmeren vinden we het Lago Maggiore en het Ortameer.
Piemonte staat ook bekend als een gebied met een buitengewoon cultureel erfgoed waar het verstrijken van de eeuwen een onuitwisbare stempel heeft gedrukt: een architectonische en artistieke rijkdom van enorme waarde die begint in de Romeinse periode en via verschillende stijlen de Liberty en de Hedendaagse perioden bereikt. In de hele regio, zowel in de kleine kunststeden als in de hoofdstad Turijn, kun je paleizen, villa’s, kastelen, forten met een koninklijke schoonheid bewonderen, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Maar Piemonte is niet alleen een regio die rijk is aan dingen om te zien, maar ook en vooral rijk aan dingen om te eten en te drinken! Vanuit gastronomisch oogpunt is het zelfs een van de rijkste en meest gevarieerde regio’s in Italië: vlees, groenten, kazen, pasta, truffels en natuurlijk de ongelooflijke wijnen, de trots van de Italiaanse wijntraditie.

Dankzij de grote natuurlijke en culturele verscheidenheid die in de regio aanwezig is, is Piemonte perfect geschikt voor een vakantie in zowel warmere als koudere periodes!

De keuze is aan jou!

Kies hieronder het reispakket dat het beste bij je past. Het is altijd mogelijk om een bestaande reis aan te passen aan je wensen, neem hiervoor contact met ons op via 020-755 40 10 of info@lowcarbontravels.nl.

Fly&Drive Lang Leve Le Langhe!

  • 12 dagen
Vanaf €1.380,- p.p.

    Fly & Drive + Train & Drive pakketten

    (inclusief electrische huurauto en gratis opladen)    Heb je een vraag over onze reispakketten of wil je een offerte ontvangen, bel ons op +31(0)20-755 40 10 of laat je gegevens hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Gegevens contactverzoek: