REISPAKKETTEN PUGLIA

Puglia, de “hak” van de laars is een betoverende regio. Natuur, geschiedenis, traditie, smaak en spiritualiteit, het is er allemaal te vinden. Dankzij het milde klimaat is Puglia het hele jaar door te bezoeken.

Liefhebbers van zee en strand zullen hier verwend worden. Enkele highlights zijn de kliffen en indrukwekkende rotspartijen van Otranto, de prachtige baaien bij Gallipoli – het “Juweel van Salento” – en de Gargano in het noorden, met vele prachtige goudgele zandstranden en kristalhelder water.

En voor degenen die een reis door de geschiedenis willen maken, biedt Puglia een breed scala aan plaatsen die getuigen van de oude oorsprong van dit gebied: van de prehistorie tot de Magna Grecia, van het keizerlijke tijdperk tot de Renaissance, culminerend in de glorie van de barok in Lecce en andere delen van Salento (de driehoek gevormd tussen Lecce, Brindisi en Taranto).

Het schiereiland in het zuidelijkste puntje van de hak bezit alle ingrediënten voor een onvergetelijk en duurzame vakantie!

Kies hieronder het reispakket dat het beste bij je past. Het is altijd mogelijk om een bestaande reis aan te passen aan je wensen, neem hiervoor contact met ons op via 020-755 40 10 of info@lowcarbontravels.nl.

Train&Drive Il Giornale lezersreis Puglia

 • 12 dagen
Vanaf €1.700,- p.p.

Train&Drive Smaak van Italië lezersreis Puglia

 • 11 dagen
Vanaf €1.525,- p.p.

TRAIN&DRIVE NOORD PUGLIA

 • 11 dagen
Vanaf €1.350,- p.p.

Exclusieve Trouw Lezers Train&Drive

 • 12 Dagen
Vanaf €1.660,- p.p.

Traditionele trulli reis

 • 7 dagen
Vanaf €980,- p.p.

Barokke parels van Puglia

 • 10 dagen
Vanaf €1.280,- p.p.

FLY&DRIVE UNESCO-REIS PUGLIA

 • 10 dagen
Vanaf €990,- p.p.

  Fly & Drive + Train & Drive pakketten

  (inclusief electrische huurauto en gratis opladen)  Heb je een vraag over onze reispakketten of wil je een offerte ontvangen, bel ons op +31(0)20-755 40 10 of laat je gegevens hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Gegevens contactverzoek: