Accommodaties Puglia

Puglia, de “hak” van de laars is een betoverende regio. Natuur, geschiedenis, traditie, smaak en spiritualiteit, het is er allemaal te vinden. Dankzij het milde klimaat is Puglia het hele jaar door te bezoeken.

Liefhebbers van zee en strand zullen hier verwend worden. Enkele highlights zijn de kliffen en indrukwekkende rotspartijen van Otranto, de prachtige baaien bij Gallipoli – het “Juweel van Salento” – en de Gargano in het noorden, met vele prachtige goudgele zandstranden en kristalhelder water.

En voor degenen die een reis door de geschiedenis willen maken, biedt Puglia een breed scala aan plaatsen die getuigen van de oude oorsprong van dit gebied: van de prehistorie tot de Magna Grecia, van het keizerlijke tijdperk tot de Renaissance, culminerend in de glorie van de barok in Lecce en andere delen van Salento (de driehoek gevormd tussen Lecce, Brindisi en Taranto).

Het schiereiland in het zuidelijkste puntje van de hak bezit alle ingrediënten voor een onvergetelijk en duurzame vakantie!

BEKIJK OOK

Deze accommodaties zijn ook te boeken in een van onze reispakketten, neem een kijk.