Santantonio Resort

Riposto
Santantonio Resort

Het Santantonio resort ligt aan de kust van Riposto in het oosten van Sicilië. Het resort ligt dicht bij de bekende Etna vulkaan die je vanuit het resort kunt zien, net zoals de kalme zee.

Santantonio heeft een moderne uitstraling. Het nieuwe hotel is strak ingericht en haar witte structuur komt ook zo over. Gasten kunnen hier genieten van comfortabele meubels buiten aan het zwembad en in hun eigen kamers. Het zwembad is groot en mooi gevormd en voelt natuurlijk aan doordat het bestaat uit allemaal kleine stenen. Een unieke plek om te zwemmen of om lekker naast te liggen in de zon.

In en rond het hotel is er veel te doen. Het resort heeft om het zwembad een mooi aangelegde tuin om door heen te lopen en een loungeplek afgedekt van de zon. Maar het hotel biedt ook veel services aan voor buiten het terrein! Via de receptie kunnen gasten verschillende boot excursies regelen en hier informatie over aanvragen. Verder kun je ook gratis fietsen huren om de omgeving mee te verkennen of op excursie gaan richting en op de Etna vulkaan.

LIGGING

Strand: 0,4 km
Taormina: 36 km
Catánia: 33 km
Messina: 68 km

FACILITEITEN & KAMERS

De kamers van het hotel zijn strak ingericht en kleurrijk. De meeste kamers (behalve de standard) hebben uitzicht op de zee of op de Etna.

Alle kamers hebben een (klein) terras, sommige met een panoramisch uitzicht op de zee. De kamers zijn ruim en komen allemaal overeen in hun moderne stijl. De kamers en suites zijn voorzien van een prachtige badkamer met veel glas en strakke oppervlaktes in grijstinten.

Santantonio Resort heeft een mooi restaurant en een bar. Gasten kunnen hier in de ochtend lekker een cappuccino drinken in de zon of ’s middags genieten van hun lunch.

Santantonio Resort biedt een parkeerplaats voor haar gasten en heeft een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

ECO-DUURZAME EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt op Sicilië samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Santantonio Resort kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Catania is de hoofdstad van de gelijknamige regio Catania. De stad heeft ongeveer 315.500 inwoners en ligt zo’n 30 km ten zuiden van de Etna vulkaan. De beschermheilige van de stad is … Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Sant Antonio Resort + huurauto * (excl. vluchten of trein).

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €,- p.p. *Vanaf €,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €,- p.p. *Vanaf €,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €,- p.p. *Vanaf €,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.