REISPAKKETTEN EMILIA ROMAGNA

Verspreid over de loop van de Po-rivier in het noorden en de Apennijnen in het zuiden, Emilia Romagna wordt beschouwd als een van de meest vruchtbare en productieve regio’s in Italië, mede dankzij de invloed van de Adriatische Zee die het klimaat in het kustgebied verzacht.

Dankzij dit contrast tussen de berg en de zee biedt de regio de bezoeker adembenemende landschappen in een mix van kleuren en geuren van de aarde, vrolijkheid, muziek, film en kunst.

Dit is een ideale regio voor een landelijke ontsnapping, met uitzonderlijk goed eten, een verrijkend landelijk uitzicht en een aantal buitengewoon mooie steden en dorpen.

Eens liep de Romeinse weg, de Aemilia, door dit groene en zacht glooiende deel van Italië, en daar kwam de naam vandaan. Emilia Romagna is ook bekend als de thuisbasis van zowel de Ferrari als de Lamborghini, van Parmaham, Parmigiano Reggiano en balsamicoazijn, van de Adriatische Rivièra, van Verdi en Pavarotti, van Federico Fellini en van talrijke op de monumentenlijst geplaatste kerken, abdijen, paleizen en pleinen.

Het eten is duidelijk een grote trekpleister voor Emilia Romagna, maar het platteland, de natuur, de antichi borghi, zijn een ware juwelen die je niet wilt missen!

Kies hieronder het reispakket dat het beste bij je past. Het is altijd mogelijk om een bestaande reis aan te passen aan je wensen, neem hiervoor contact met ons op via 020-755 40 10 of info@lowcarbontravels.nl.

TRAIN&DRIVE UNESCO-REIS EMILIA ROMAGNA

 • 11 dagen
Vanaf €1.390,- p.p.

BOURGONDISCHE EMILIA ROMAGNA

 • 8 dagen
Vanaf €895,- p.p.

FLY&DRIVE DE MILLE-MIGLIA ROUTE

 • 19 dagen
Vanaf € 1.850,- p.p.

  Fly & Drive + Train & Drive pakketten

  (inclusief electrische huurauto en gratis opladen)  Heb je een vraag over onze reispakketten of wil je een offerte ontvangen, bel ons op +31(0)20-755 40 10 of laat je gegevens hier achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Gegevens contactverzoek: