Accommodaties Le Marche

Le Marche is een regio waar bergen zachtjes naar de prachtige kustlijn rollen, met vergezichten die je ogen verleiden naar een andere mooie, pittoreske stad of middeleeuwse dorp.
Het is een gebied vol oude kerken, abdijen en kloosters; kleine theaters die je alleen kunt ontdekken door een rustige wandeling te maken, en straten van antieke dorpjes gevuld met kleine lokale ambachtslieden die je graag vertellen hoeveel generaties deze tradities al in stand houden.

In steden zoals Pesaro, Urbino, Macerata en Ascoli Piceno is er een oogverblindend aanbod aan lokale cafés, bars en restaurants, elk met hun eigen persoonlijkheid, maar allemaal met iets waardoor je je heel snel thuis en welkom voelt.
Een bezoek aan het National Park Monti Sibillini is onmisbaar, en je kunt ervoor kiezen om te wandelen, fietsen, paardrijden en misschien zelfs te zweven vanuit een deltavlieger! Terwijl je je een weg baant naar de bergen, zie je boerderijen, olijfgaarden, truffelplantages en met wijngaarden bedekte heuvels die elke beschikbare centimeter land vullen.
Diezelfde bergen veranderen in de wintermaanden in een witte oppervlakte waar liefhebbers van sneeuw en ski hun hart kunnen ophalen!
De Adriatische kust heeft kilometers prachtige stranden met blauwe vlag, waarvan vele worden beschermd door rotsachtige golfbrekers.

Hoe je je dagen ook beslist door te brengen, elke seizoen is geschikt om er een fantastische en onvergetelijk duurzame vakantie van te maken!

BEKIJK OOK

Deze accommodaties zijn ook te boeken in een van onze reispakketten, neem een kijk.