Castello Camemi

Vizzini
Castello Camemi Hotel Resort

Castello Camemi ligt in de heuvels van de Val di Noto, in het kleine stadje Vizzini. Zoals vele historische accommodaties, wordt het kasteel omringd door een weids landschap, en ademt het de elegante, aristocratische sfeer van het Siciliaanse culturele erfgoed.

Het kasteel werd gebouwd in de 15e eeuw als vesting die diende als residentie voor de familie Ventimiglia. Het zorgvuldig gerestaureerde Castello Camemi is een Charme Hotel dat ook na de verbouwing de originele structuur respecteert: verschillende authentieke elementen en antieke meubels zijn nog steeds intact. De oude residentie heeft een vierkante opzet met een centrale binnenplaats die wordt gesierd door een grote johannesbroodboom.

Het hotel beschikt over een gastronomisch restaurant dat zich in de antieke schuur bevindt. Omgebouwd tot een elegante en verfijnde plek, biedt het restaurant een historische atmosfeer dankzij de stenen muren en de vloer, bedekt met peksteen uit de zeventiende eeuw. De keuken van de chef-kok is typisch mediterraan, met gerechten van de oudste Siciliaanse tradities, bereid met biologische en lokale producten en vergezeld van de beste Siciliaanse wijnen.

Let op: al onze elektrische huurauto’s zijn inclusief een speciale vergunning om de ZTL (Zona Traffico Limitato) te mogen betreden. Dit betekent dat de gebieden waar voor andere auto’s een verbod geldt (en waar dus heel duidelijk aangeduid staat: ZTL op een bordje), voor jouw Zoe wel toegankelijk zijn!

LIGGING

Strand: 45 km
Restaurants: een ter plekke, verder in dorp 8 km
Caltagirone: 28 km
Vliegveld van Catania: 60 km
Siracusa: 85 km

FACILITEITEN & KAMERS

Gratis parkeerplaats en Sicily by Car elektrische laadpaal voor gratis lading van je Zoe.

In de zomer kunnen gasten genieten van het buitenzwembad in de tuin.

Castello Camemi bestaat uit 14 kamers, elegant ingericht met antiek en stijlvol meubilair en gekenmerkt door stenen en houten balken. Elk type kamer is ontworpen om de oorspronkelijke ruimtes van het kasteel te behouden en bevindt zich tussen de vleugel van het kasteel en de centrale binnenplaats. Alle accommodaties verschillen in grootte maar zijn ingericht in dezelfde stijl, en uitgerust met veel comfort en gratis Wifi, kluis.

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt op Sicilië samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Castello Camemi kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Caltagirone, Mineo en Pelagonia zijn dichtbij en gemakkelijk te bereiken. Het gebied Val di Noto is een unieke plek die door de UNESCO… Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Castello Camemi + huurauto * (excl. vluchten of trein). We verzorgen ook graag je vluchten of treinreis, je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €522,- p.p. *Vanaf €658,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €1.100,- p.p. *Vanaf €1.120,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €1.450,- p.p. *Vanaf €1.500,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.