Hotel Villa Athena

Agrigento
Hotel Villa Athena

Villa Athena is het enige 5 sterrenhotel gelegen in het hart van archeologisch park van de Vallei der Tempels, welke tot het UNESCO Werelderfgoed behoort. Het hotel biedt exclusieve, directe toegang tot het park.

Deze vorstelijke residentie uit de late achttiende eeuw is volledig ingericht in klassieke stijl en is precies tegenover de Tempel della Concordia gelegen. Dit ware meesterwerk van Dorische kunst uit de 5e eeuw v. C. ligt op slechts 200 meter afstand van het hotel.

Villa Athena biedt een buitengewoon verblijf, waar je los van tijd en ruimte kunt genieten van natuur, schoonheid en “goddelijke” kunst die zo’n 2500 jaar teruggaat.

Let op: al onze elektrische huurauto’s zijn inclusief een speciale vergunning om de ZTL (Zona Traffico Limitato) te mogen betreden. Dit betekent dat de gebieden waar voor andere auto’s een verbod geldt (en waar dus heel duidelijk aangeduid staat: ZTL op een bordje), voor jouw Zoe wel toegankelijk zijn!

LIGGING

Strand: 7 mt
Restaurants: twee ter plekke, verder in Agrigento 3 km
Enna: 86 km
Ragusa: 130 km
Vliegveld van Catania: 165 km

FACILITEITEN & KAMERS

Het hotel heeft een mooi aangelegde tuin met een restaurant, een bar, een buitenzwembad, een spa- en wellness centrum, een moestuin en een prachtig uitzicht op de tempel.
Gratis parkeerplaats (met directe toegang tot het Archeologische park) en Sicily by Car elektrische laadpaal voor gratis lading van je Zoe.
Hotel Villa Athena is onlangs uitgebreid en biedt een prachtige collectie kamers en suites (27 totaal, verspreid over 4 verdiepingen), die smaakvol zijn ingericht met design en meubels. Sommige kamers hebben zelfs eigen spa-faciliteiten.

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt op Sicilië samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Villa Athena kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Agrigento: stad van de Vallei der Tempels. De stad Agrigento is bij de meeste toeristen hoofdzakelijk bekend om de Vallei der Tempels, die enkele kilometers van de stad verwijderd ligt. Agrigento is zelf echter meer dan de moeite waard…Lees meer...

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Hotel Villa Athena +  huurauto * (excl. vluchten of trein). We verzorgen ook graag je vluchten of treinreis, je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €327,- p.p. *Vanaf €865,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €690,- p.p. *Vanaf €1.580,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €900,- p.p. *Vanaf €2.050,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

 • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in 2-persoons kamer
  let op: tijdens het hoogseizoen is de Standaard kamer niet beschikbaar en de prijzen zijn gebaseerd op een Superior kamer
 • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
 • Priority pick-up auto
 • Navigatiesysteem
 • Reistips

Exclusief

 • Toeristenbelasting
 • Reserveringskosten € 25,- per boeking
 • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp pp
 • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
 • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.