Hotel Villa Athena

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Agrigento
Hotel Villa Athena

Villa Athena is het enige 5 sterrenhotel gelegen in het hart van archeologisch park van de Vallei der Tempels, welke tot het UNESCO Werelderfgoed behoort. Het hotel biedt exclusieve, directe toegang tot het park.

Deze vorstelijke residentie uit de late achttiende eeuw is volledig ingericht in klassieke stijl en is precies tegenover de Tempel della Concordia gelegen. Dit ware meesterwerk van Dorische kunst uit de 5e eeuw v. C. ligt op slechts 200 meter afstand van het hotel. Villa Athena biedt een buitengewoon verblijf, waar je los van tijd en ruimte kunt genieten van natuur, schoonheid en “goddelijke” kunst die zo’n 2500 jaar teruggaat.

Let op: al onze elektrische huurauto’s zijn inclusief een speciale vergunning om de ZTL (Zona Traffico Limitato) te mogen betreden. Dit betekent dat de gebieden waar voor andere auto’s een verbod geldt (en waar dus heel duidelijk aangeduid staat: ZTL op een bordje), voor jouw Zoe wel toegankelijk zijn!

LIGGING

Strand: 7 mt
Restaurants: twee ter plekke, verder in Agrigento 3 km
Enna: 86 km
Ragusa: 130 km
Vliegveld van Catania: 165 km

FACILITEITEN & KAMERS

Het hotel heeft een mooi aangelegde tuin met een restaurant, een bar, een buitenzwembad, een spa- en wellness centrum, een moestuin en een prachtig uitzicht op de tempel.
Gratis parkeerplaats (met directe toegang tot het Archeologische park) en Sicily by Car elektrische laadpaal voor gratis lading van je Zoe.
Hotel Villa Athena is onlangs uitgebreid en biedt een prachtige collectie kamers en suites (27 totaal, verspreid over 4 verdiepingen), die smaakvol zijn ingericht met design en meubels. Sommige kamers hebben zelfs eigen spafaciliteiten.

REISTIPS

Agrigento: stad van de Vallei der Tempels. De stad Agrigento is bij de meeste toeristen hoofdzakelijk bekend om de Vallei der Tempels, die enkele kilometers van de stad verwijderd ligt. Agrigento is zelf echter meer dan de moeite waard…Lees meer...

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Hotel Villa Athena +  huurauto *
(excl. vluchten)
We verzorgen ook graag je vluchten, je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €327,- p.p. *Vanaf €763,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €600,- p.p. *Vanaf €1.463,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €793,- p.p. *Vanaf €1.942,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in 2-persoons kamer
    let op: tijdens het hoogseizoen is de Standaard kamer niet beschikbaar en de prijzen zijn gebaseerd op een Superior kamer
  • Autohuur: Renault Zoe 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

Mothia & Marsala, wijnproeverij en culturele wandeling- west Sicilië

Een goddelijke dag met een intense smaak: we gaan varen bij het eiland-museum Mothia, terwijl we de meest authentieke Siciliaanse wijnen proeven en heerlijk gaan slenteren door Marsala. We zullen bij Mothia rondvaren aan boord van een typische platte kiellagune boot. Lees meer…

kosten: op aanvraag

Paardentocht Pollina – Parco Madonie

De paardentocht naar de Pollina rivier is een fantastische ervaring die je in staat stelt om een gebied van zeldzame schoonheid te verkennen in het oosten van de Madonie. Lees meer..

kosten: € 60,00 p.p.

Paardentocht Sant’ Anastasia – Castelbuono

Deze excursie, geschikt voor ruiters met elke type ervaring, stelt je in staat om een van de mooiste gebieden van het Madonie Park te ontdekken. De tocht wordt gemaakt over het terrein van de beroemde wijnmakerij Sant’Anastasia, waar biodynamische wijnen worden… Lees meer…

kosten: € 40,00 p.p.

Manna delle Madonie – Parco Madonie

Manna, een kostbaar sap afkomstig uit bomen, wordt alleen geproduceerd op Sicilië, in de Madonie. In het verleden waren er duizenden hectares met essen, vooral in het noordwestelijke deel van de regio; vervolgens werden ze in de loop der tijd teruggebracht tot 250, geconcentreerd op het grondgebied van Castelbuono… Lees meer…

kosten: op aanvraag