Reispakketten

Low Carbon Travels verzorgt duurzame rondreizen door prachtige regio’s in Italië en de Spaanse eilanden Ibiza & Formentera.
Het is een uniek concept in Europa: de reis wordt op de bestemming gemaakt in een volledig elektrische huurauto, met verblijf in luxe, historische accommodaties.

Al onze Train&Drives en Fly&Drives zijn bedacht voor de reiziger die waarde hecht aan zijn vrijheid en zelfstandig wil reizen, maar zonder de zorgen van de planning en het uitzoeken van routes en accommodaties.

Let op: bijna al onze Fly&Drives zijn ook (liever!) te boeken als Train&Drives, dit is een bewustere keuze.
Hoewel we begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om een Train&Drive te boeken i.v.m. de langere reistijd, raadt Low Carbon Travels van harte aan om juist gebruik te maken van de trein als vervoermiddel naar de vakantiebestemming. Beter voor het milieu en meer avontuur!

Elke reis is zorgvuldig op maat samengesteld, langs verschillende gepersonaliseerde routes in verschillende regio’s. Kies hieronder jouw bestemming.

We hebben met passie en kennis van onze bestemmingen een aantal reispakketten samengesteld, maar het is altijd mogelijk om een bestaande reis aan te passen aan je wensen, neem hiervoor contact met ons op via 020-755 40 10 of info@lowcarbontravels.nl.

Vanaf eind 2021 bieden we ook het ROMEREIS voor scholen (per nachttrein) aan!