Tramonto Ibleo Resort

Avola
Tramonto Ibleo Resort

In het zuiden van Sicilië ligt het Tramonto Ibleo resort. Het recent gebouwde, lichte gekleurde hoofdgebouw van het hotel ligt onder aan een gebergte en op korte rijafstand van het strand.

Gasten kunnen zich helemaal toegeven aan ontspanning door zich te laten verwennen in het Beauty & Wellness gedeelte van het hotel. Het is mogelijk om hier schoonheidsbehandelingen en rustgevende massages te boeken.

Bij het hotel is er de optie om fietsen te huren om zo de omgeving te ontdekken. Zo heb je het prachtige strand van Calamosche en de historische havenstad Siracusa die op 25 minuten rijafstand ligt. Er is hier veel te zien, zeker omdat Siracusa vroeger een Griekse kolonie was.

Zo ligt er bijvoorbeeld een groot Grieks theater uit de Oudheid die sinds 2005 deel van de UNESCO Werelderfgoed lijst is.

Gasten kunnen gratis parkeren bij het resort en er is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen aanwezig.

LIGGING

Siracusa: 25 km
Noto: 14 km
Calamosche: 21 km
Catánia: 79 km

FACILITEITEN & KAMERS

Het hotel is zeer geschikt voor families. Het hotel heeft in het totaal 13 kamers waaronder de Family Room. Deze kamer beschikt over twee slaapkamers met dubbele bedden en een dubbele slaapbank. De kamers zijn licht, open en ingericht met rustige neutrale kleuren. Hier staat er voor gasten een minibar, airco, TV en gratis wifi klaar.

Verder is er de standard kamer voor twee personen en de triple voor drie personen. Deze zijn even elegant en modern als de familiekamer en hebben zelfs in hun badkamer traditionele Siciliaanse tegels. De standard kamer biedt ook een kleine privé veranda.

ECO-DUURZAME EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt op Sicilië samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Tramonto Ibleo kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Syracuse is een grote stad in het zuidoostelijke deel van Sicilië. Net als veel andere steden en plaatsen op Sicilië is de stad gesticht als Griekse kolonie. Het Griekse theater herinnert nog aan … Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Tramonto Ibleo + huurauto * (excl. vluchten of trein).

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €442,- p.p. *Vanaf €590,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €792,- p.p. *Vanaf €950,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €990,- p.p. *Vanaf €1.150,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.