MASSERIA CAMARDA

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Ceglie Messapica
Masseria Camarda

Masseria Camarda werd gebouwd in de late 19e eeuw als een agrarisch centrum, vervolgens werd gespecialiseerd in de productie van extra vierge olijfolie, evenals tarwe, groenten en peulvruchten. De stallen huisden geiten, schapen en koeien.

Tegenwoordig is Masseria Camarda eigendom van Cesare Fiorio, de meest invloedrijke voormalige rallyrijder in Italië en voormalig sportief directeur van Ferrari, zonder afstand te doen van alle landbouwproductie, heeft hij de trulli en de oude stallen omgetoverd tot gezellige kamers en suites, met behoud van de typerende traditionele architectonische kenmerken van het gebied.

De Masseria ligt naast een beschermd natuurgebied op een landgoed van 27 hectare in de lage heuvels van Ceglie Messapica, tussen twee zeeën (de Adriatische- en de Ionische Zee) en hun prachtige stranden. De Masseria is omgeven door de natuur waar ook de gerenommeerde -strikt biologische- producten nog steeds verbouwd worden: extra vierge olijfolie, Primitivo wijn, tarwe, groenten, eieren, vijgen, peulvruchten, vers en gedroogd fruit. Al deze producten kunnen worden gekocht in de winkel op de boerderij.

Masseria Camarda is uitgerust met een innovatief bio-zwembad, gebouwd met respect voor het milieu, zonder zelfs een kg cement. Het zwembad ligt in het midden van een boomgaard met kersenbomen, granaatappels, abrikozen, peren, kaki, vijgen, amandelbomen en hazelnoten…

Hoewel de vredige locatie een oase van rust is, ligt de Masseria ook in het centrum van het Trulli-gebied met de mooiste historische dorpen in Puglia, en is het een ideale thuisbasis om heel Salento te bezoeken.
Van dezelfde eigenaar bieden we ook het Palazzo Camarda, gevestigd in het centrum van het dorpje Ceglie Messapica.

LIGGING

Ostuni: 12 km
Strand: 19 km
Brindisi: 53 km
Lecce: 86 km
Vliegveld van Bari: 104 km

FACILITEITEN & KAMERS

Alle kamers zijn omgeven door olijfbomen en fruitbomen, uitgerust met airconditioning, minibar, haardroger, milieuvriendelijke badkamerproducten en Wi-Fi. Twee suites, gecreëerd in de trulli, hebben een kitchenette en een eigen tuin.

Het uitgebreide ontbijt bestaat uit zelfgemaakte cakes en producten van de Masseria.

De Ferrari-kamer, beschikbaar voor recreatieve activiteiten, verzamelt enkele van de belangrijkste fasen van de sportcarrière van Cesare Fiorio (bijvoorbeeld de carrosserie van de Ferrari F1 van Mansell, winnaar van de Braziliaanse GP).

Let op: al onze elektrische huurauto’s zijn inclusief een speciale vergunning om de ZTL (Zona Traffico Limitato) te mogen betreden. Dit betekent dat de gebieden waar voor andere auto’s een verbod geldt (en waar dus heel duidelijk aangeduid staat: ZTL op een bordje), voor jouw Zoe wel toegankelijk zijn!

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt in Puglia samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Masseria Camarda kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Brindisi, een stad van Messapiaanse oorsprong en een oude Griekse kolonie. De stad verwierf groot belang en prestige onder de Romeinse heerschappij en … Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Masseria Camarda + huurauto * (excl. vluchten of trein). We verzorgen ook graag je vluchten of treinreis, je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €244,- p.p. *Vanaf €360,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €435,- p.p. *Vanaf €650,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €572,- p.p. *Vanaf €865,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.