MASSERIA STALI

Salento
Masseria Stali

In de provincie Lecce wordt Masseria Stali omgeven door 270 hectare land dat voornamelijk bestaat uit olijfgaarden en horticultuur. Na de oogst maken de eigenaren hun eigen olijfolie met de olijven uit de gaarden. Gasten kunnen tijdens hun verblijf veel leren over het proces van olijfolie maken. De gepassioneerde eigenaren zorgen met liefde voor hun land en delen dit graag met hun gasten die overnachten in de boerderij.

Vanuit het agriturismo rijden gasten binnen 30 minuten naar de kust, bijvoorbeeld naar het prachtige Torre dell’Orso. Maar ook bij de accommodatie zelf kan er gezwommen worden in het grote buitenzwembad met bar. Hier kan heerlijk gezwommen worden zonder het verblijf te verlaten. Op het terras om het zwembad heen staan vele ligbedjes om op te zonnen en daarnaast is er natuurlijk de rest van tuin om in te ontspannen.

Voor het diner kunnen gasten terecht bij het restaurant van Masseria Stali. Hier worden de organische producten van het eigen land omgetoverd tot traditionele gerechten vol smaak. Kenmerkend is natuurlijk de extra virgine olijfolie die wordt geserveerd met warm brood uit de houtoven. Het menu is seizoensgebonden en zit vol spontaniteit. Er is ook een speciaal menu voor kinderen aanwezig en er zijn glutenvrije opties.

LIGGING


Lecce: 14 km
Nardò: 25 km
Gallipoli: 39 km
Torre dell’Orso: 20 km

FACILITEITEN & KAMERS

De kamers van Masseria Stali zijn een samenkomst van moderne architectuur en een rustiek interieur. Door het gebruik van rustige kleuren en natuurlijke materialen bezitten de kamers een ontspannende sfeer. De comfortabele bedden, moderne douche en houten plafonds dragen allemaal bij aan de sfeer en het comfort van de kamers. De masseria biedt standaard kamers voor één tot drie personen en familie suites voor vier tot zes personen. De kamers zijn voorzien van airconditioning, satelliet TV en wifi.

De structuur van Masseria Stali is open en toegankelijk. De boerderij is gebouwd met lichtgekleurde stenen en ligt deels om de tuin heen waardoor gasten altijd uitkijken op het groen.

Masserie Stali biedt verschillende activiteiten en ervaringen aan. Zo verzorgen ze een tour door de olijfgaarden, kooklessen, pilates en proeverijen.
Gasten kunnen gratis parkeren bij de masseria en er is een laadpaal aanwezig voor elektrische auto’s.

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt in Puglia samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Masseria Stali kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Lecce is zowel een toeristische bestemming voor bv. de zomer als een kunststad. Het staat vol met meesterwerken uit de Romeinse, middeleeuwse en renaissance-periode, maar bovenal is Lecce een…Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Masseria Stali + huurauto * (excl. vluchten of trein).

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €,- p.p. *Vanaf €,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €- p.p. *Vanaf €,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €,- p.p. *Vanaf €,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.