MASSERIA GRIECO

Ostuni
Masseria Grieco

In de wonderschone Itra vallei ligt Masseria Grieco, een oude boerderij die stamt uit de 16e eeuw. De buitenmuren van het terrein worden gekenmerkt door hun droge-muur techniek: deze traditionele muren zijn gebouwd zonder cement. De gebouwen van de masseria zijn bekleed met kalksteen en maken hiermee een tijdloze indruk..

Gasten worden hier omringt door het groen van het Zuid-Italiaanse platteland. De kleine aangelegde stukken tuin steken mooi af bij de licht gekleurde bogen op het grote plein. Hier vind je ook een kleine kerk en altaar die deel zijn van de originele structuur.

Vanaf het grote plein loop je zo richting het ruime buitenzwembad. Hier kunnen gasten onder de zon genieten van het verfrissende water zonder dat ze eerst naar de zee hoeven te rijden. Een snelle ochtend duik voor het ontbijt of juist de hele middag drijven in het heerlijke water zonder tijdsbesef: het zwembad van Masseria Grieco is een plek om volledig tot ontspanning te komen.
Het is aangelegd zodat de gasten een panoramisch zicht hebben op het resort en de omliggende natuur.

LIGGING


Ceglie Messapica: 8 km
Cisternino: 12 km
Ostuni Marina: 18 km
Alberobello: 28 km

FACILITEITEN & KAMERS

Voor natuurliefhebbers ligt er om de boerderij heen een groot stuk land waarop wandelpaden zijn aangelegd om zo de dichtbegroeide natuur te ontdekken. Het land staat hier vol met eeuwenoude bomen zoals steeneiken en donzige eiken die deel uitmaken van het historische terrein.

De kamers en suites bevatten veel van de zuid Italiaanse sfeer die op de rest van het terrein ook te bewonderen is. De kamers zijn licht en zijn ingericht met aarde kleuren. Vooral de karakteristieke kalksteen muren die in mooie bogen langs de muren lopen geven het gevoel van authentieke bouw in Puglia.
De kamers zijn in sfeer allemaal hetzelfde, maar ze verschillen in oppervlakte. Alle kamers beschikken over een moderne badkamer met een regendouche.

Gasten kunnen gratis parkeren bij Masseria Grieca. Er is een oplaadpunt voor elektrische auto’s aanwezig.

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt in Puglia samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Masseria Grieco kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Ostuni staat bekend als de città bianca, de witte stad. Het oude centrum heeft een eigenaardige naam, la Terra, wat in het Italiaans het land, de grond maar ook de aarde betekent. La Terra loopt helemaal rond de… Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Masseria Grieco + huurauto * (excl. vluchten of trein).

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €,- p.p. *Vanaf €,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €- p.p. *Vanaf €,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €,- p.p. *Vanaf €,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.