HOTEL VILLA MARIA
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Crispiano
Hotel Villa Maria

Hoewel Hotel Villa Maria geen deel uitmaakt van de route langs oude, historische landhuizen, onderscheidt het hotel zich door zijn (recente) geschiedenis en de passie en gastvrijheid van de eigenaren, die alle gasten hartelijk verwelkomen als leden van de familie.

In 1950 startte de familie Conserva hun bedrijf dankzij de ondernemersgeest van Maria en Cenzino, die een banketbakkerij openden in Crispiano. In 1966 openden zij een restaurant naast de bakkerij en vier jaar later begonnen ze met de bouw van Hotel Villa Maria, en een prachtige tuin en een buitenzwembad.

De eigenaren zijn grote liefhebbers van de natuur en van hun land, en hebben zich altijd ingezet om de natuurlijke omgeving te behouden. Ze voorzagen het hotel van een fotovoltaïsch systeem van 50kw voor winning van zonne-energie en een systeem voor hergebruik van regenwater.

Villa Maria ademt de sfeer van gastvrijheid van een familie die zijn gasten al twee generaties met grote hoffelijkheid, liefde en professionaliteit verwelkomt.

In het restaurant kun je je hart ophalen met zowel gerechten uit de streek alsook Italiaanse klassiekers. In de ochtend wordt het ontbijt in buffetvorm verzorgd.

LIGGING

Locorotondo: 25 km
Strand: 28 km
Matera: 69 km
Vliegveld van Bari: 102 km
Lecce: 115 km

FACILITEITEN & KAMERS

Het Hotel Villa Maria heeft 12 kamers, allen bevinden zich op de 2e verdieping, bereikbaar met de lift of externe trap, en zijn uitgerust met eigen badkamer, airconditioning, lcd-tv, telefoon, minibar en een balkon met uitzicht op de mooie tuin en op zwembad.

Let op: al onze elektrische huurauto’s zijn inclusief een speciale vergunning om de ZTL (Zona Traffico Limitato) te mogen betreden. Dit betekent dat de gebieden waar voor andere auto’s een verbod geldt (en waar dus heel duidelijk aangeduid staat: ZTL op een bordje), voor jouw Zoe wel toegankelijk zijn!

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt in Puglia samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Hotel Villa Maria kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Brindisi, een stad van Messapiaanse oorsprong en een oude Griekse kolonie. De stad verwierf groot belang en prestige onder de Romeinse …Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Hotel Villa Maria + huurauto * (excl. vluchten of trein). We verzorgen ook graag je vluchten of treinreis, je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €230,- p.p. *Vanaf €310,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €405,- p.p. *Vanaf €565,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €550,- p.p. *Vanaf €750,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.