ELDA HOTEL

Vico del Gargano
Elda Hotel

In nationaal park Gargano, Puglia, ligt het Elda hotel. Tussen de zee en het bos wordt het hotel omringt door natuur. Het originele hotel, een Rifugio, is gebouwd in 1938 en was lang een herkenningspunt voor gasten die het Umbra bos wilde ontdekken.
Nadat het Rifugio langzaam in verval kwam is na vele jaren het gebouw gerenoveerd tot het hedendaagse Elda Hotel: een fijne accommodatie waar samenleven met de natuur centraal staat.

Het idyllische hotel heeft een fijne tuin en buiten terras waar in de warme maanden de gerechten van het restaurant worden gereserveerd. De gastronomische cultuur van de regio wordt hier voortgezet en geprepareerd met lokale producten. Het menu is ook afgestemd op vegetarische en veganistische wensen.

Er zijn veel manieren om het Gargano park en de verdere omgeving te ontdekken. Het Umbra bos ligt bijvoorbeeld vol met wandel- en fietspaden.
Maar er is niet alleen bos, het park heeft ook een groot meer, kleine ambacht dorpjes en natuurlijk de prachtige Adriatische kust.

Elda hotel biedt gratis parkeergelegenheid aan en heeft een laadpaal voor elektrische auto’s.

LIGGING


Vieste: 27 km
Lago di Varano: 30 km
Peschici: 29 km
Vico del Gargano: 14 km

FACILITEITEN & KAMERS

Via de open balkondeuren en ramen voegt het bos zich samen met het interieur van de kamers. Overal waar je kijkt word je omgeven door verschillende tinten groen van buiten die harmonieus kleuren bij het vele hout van de inrichting. De kamers kenmerken zich door veel ruimte, hoge lichte muren en warmte in het meubilair. De houten raamkozijnen, plafonds en mezzanine creëren een tijdloze sfeer.

Het hotel biedt drie soorten kamers aan: familiekamer, twee persoonskamer, en eenpersoonskamer. De familiekamer is ingericht voor drie tot vier personen en kan ook worden gebruikt door kleinere groepen.
Alle kamers zijn voorzien van Wifi, TV, safe en een kleine koelkast.

Elda Hotel ligt midden in de natuur waardoor de dichtstbijzijnde steden zich bevinden op 40-50 minuten rij afstand van het natuurgebied.

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt in Puglia samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Elda Hotel kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Vieste is een klein stadje gelegen op het oostelijke punt van de Gargano (het noorden oosten van Puglia). Het ligt aan de kust en biedt een schilderachtig…Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Elda Hotel + huurauto * (excl. vluchten of trein).

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €,- p.p. *Vanaf €,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €- p.p. *Vanaf €,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €,- p.p. *Vanaf €,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.