MASSERIA CAPECE

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Cisternino
Masseria Capece

Masseria Capece is een landelijk gebouw van steen en rode aarde, oorspronkelijk gebruikt als een plaats van aanbidding voor bewoners van het omliggende land.

Op een steen boven de ingangsarchitraaf staat de datum 1739, waarschijnlijk het jaar van een eerste restauratie van het gebouw, waarvan de structuur vermoedelijk nog ouder is.

De Masseria werd in de negentiende eeuw gekocht door Luigi Amati di Cisternino van de Capece-familie uit Napels.

Daarna is het geërfd door de familie De Carolis-Romito, die er vandaag de dag een gastvrije agriturismo van heeft gemaakt.

De grote oliemolen, gebouwd in 1846 en in gebruik tot de jaren 1960, toont nog steeds zijn oorspronkelijke kenmerken.

De duizend jaar oude olijfgaard van ongeveer 35 hectare, bevat bomen waarvan wordt gezegd dat ze geplant zijn door veteranen van de Punische oorlogen, meer dan 2000 jaar geleden.

Gelegen in een prachtig heuvelachtig gebied, is het een ideale bestemming voor aangename wandel- of fietstochten, met schitterende uitzichten op de Piana degli Ulivi en de kust.

In de citrus boomgaard staan vele soorten fruitbomen, waarnaar de verschillende verblijven vernoemd zijn.

LIGGING

Strand: 10 km
Monopoli: 23 km
Brindisi: 60 km
Vliegveld van Bari: 80 km
Trani: 115 km

FACILITEITEN & KAMERS

De Masseria heeft in totaal zes appartementen, allemaal gekenmerkt door prachtige gewelfde stenen plafonds en lichte kleuren.

De recente restauratie wordt gekenmerkt door een gastvrije sfeer met gebruik van materialen van de historische architectuur, gecombineerd met duurzaamheid en een vleugje elegantie en moderniteit. Sommige kamers hebben een zithoek en alle hebben een eigen badkamer met een bad of douche en gratis toiletartikelen. Masseria Capece biedt gratis WiFi.

Let op: al onze elektrische huurauto’s zijn inclusief een speciale vergunning om de ZTL (Zona Traffico Limitato) te mogen betreden. Dit betekent dat de gebieden waar voor andere auto’s een verbod geldt (en waar dus heel duidelijk aangeduid staat: ZTL op een bordje), voor jouw Zoe wel toegankelijk zijn!

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt in Puglia samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Masseria Capece kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Cistenino is, met een prachtig historisch stadscentrum dat in de laatste eeuwen amper veranderd is, zeker een bezoek meer dan waard. Je kunt er veel idyllische… Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Masseria Capece + huurauto * (excl. vluchten of trein). We verzorgen ook graag je vluchten of treinreis, je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €237,- p.p. *Vanaf €320,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €420,- p.p. *Vanaf €577,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €552,- p.p. *Vanaf €760,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 80 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Renault Zoe 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO €15,00
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.