11-DAAGSE TRAIN&DRIVE NOORD PUGLIA: TRANI & GARGANO

TRANI & GARGANO

Deze is een schitterend en exclusieve CO2-neutraal Train&Drive!

De vakantie begint met een indrukwekkend treinreis vanaf Amsterdam (instappen in Utrecht of Arnhem ook mogelijk) met als eerste de pijlsnelle ICE-trein naar Basel, vervolgens de Zwitserse Intercitytrein naar Milaan en tenslotte de Italiaanse nachttrein naar Bari.

Tijdens het landarrangement reis je door Puglia gemakkelijk per elektrische auto en verblijf je in 2 authentieke, luxe accommodaties waar natuur, cultuur en traditie een hoofdrol spelen.

De route voert vanuit Bari richting het platteland in de buurt van Andria, langs Trani, historische vissershaven tussen Bari en Barletta, aan de Adriatische kust. Vervolgens ga je in noordelijke richting naar Vieste en het Parco Nazionale del Gargano, met vele prachtige bossen, goudgele zandstranden en kristalhelder water.

 • 11 dagen
 • Internationale treinreis Amsterdam – Bari
 • Duurzame luxe accommodaties
 • Logies & ontbijt
 • Elektrische autohuur Opel Mokka-e
 • Extra excursies bij te boeken

ALGEMEEN

Tijdens deze reis, waarbij ontspanning en genieten centraal staan, kun je de elektrische huurauto gemakkelijk en gratis opladen zowel bij de laadstations bij jouw accommodaties als bij openbare laadpunten van ENEL (Italiaans energiebedrijf).

De eerste accommodatie is Biomasseria Lama di Luna, een bijzondere agriturismo gelegen in het ruige en ongerepte heuvellandschap dat uitkijkt over de Adriatische kust, ten westen van de bruisende stad Bari, midden in de hiel van de Italiaanse laars.

Daarna wordt de reis vervolgt in noordelijke richting naar de tweede en tevens laatste accommodatie, Masseria Barone Gambadoro, een exclusieve Borgo aan de rand van de Parco Nazionale del Gargano, waar de delicate kleuren en geuren van het verleden eeuwenlang intact zijn gebleven, evenals de majestueuze, eeuwenoude olijfbomen die het gebouw omringen.

Op de terugweg maak je de treinreis in omgekeerde volgorde, waarbij je op de laatste vakantiedag in Puglia pas na 9 uur ’s avonds in de trein hoeft te stappen.

ACCOMMODATIES

4 overnachtingen bij Biomasseria Lama di Luna – Montegrosso

Biomasseria Lama Di Luna beschikt over 11 ruime en lichte kamers rond een antiek binnenhof, allen voorzien van een open haard, antieke massief houten bedden, comfortabele latexmatrassen en ongebleekt-katoenen beddengoed.

Hier vind je alles wat de natuur aan Italië heeft geschonken: kruidige olijfolie, krachtige wijnen, overvloedig rijp fruit, verse groente en stevige kazen. De geliefde stranden van Puglia zijn niet ver weg, maar in deze accommodatie waan je je desalniettemin in de rustieke idylle van een koele zeebries die ruist in de blaadjes van een oeroude olijfboom.

Op een terrein van 210 hectare vol olijfbomen, kersenbomen, amandelbomen en wijngaarden, worden de biologische producten verbouwd die je dezelfde dag nog op je bord aantreft, vers van het land en letterlijk volgens het 0-km principe.

4 overnachtingen bij Masseria Barone Gambadoro – Manfredonia

De 16e-eeuwse boerderij werd gebouwd door Baron Bartolomeo Gambadoro, en in de oudheid was de plek een toevluchtsoord voor pelgrims die naar het heiligdom van de aartsengel Michele in Monte Sant’Angelo gingen.

De mooie en smaakvol ingerichte Masseria wordt omringd door de natuur, en ligt dicht bij de betoverende Golf van Manfredonia en het Gargano Nationaal Park, tussen de bergen en de zee.

Gastvrijheid en sereniteit staan de gasten die voor deze Masseria kiezen te wachten: een heerlijke vakantie vol rust en ontspanning, zonder concessies aan luxe en comfort. Een uniek verblijf met aandacht voor de kleinste details, gericht op het behoud van de karakteristieke kenmerken van deze magische plek.

PRIJZEN

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
11-Daagse Train & Drive Noord Puglia
Trani & Gargano
Accommodatie + Huurauto + Trein
Vanaf €1.350,- p.p. *Vanaf €1.590,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer.
De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie, en van de internationale treinen.

Let op: maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van een boeking van 2 personen en zijn inclusief:

 • Treinreis retour van Nederland (Amsterdam, Utrecht of Arnhem) naar Bari
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in 2-persoons kamer
 • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen), Priority pick-up auto, navigatiesysteem
 • Reistips
 • Totaal 10 overnachtingen:
  2 overnachtingen in nachttrein (1 keer heen, 1 keer terug)
  4 overnachtingen Biomasseria Lama di Luna
  4 overnachtingen Masseria Barone Gambadoro

Exclusief

 • Toeristenbelasting
 • Administratiekosten € 25,- per boeking
 • Trein reserveringskosten € 20,- per boeking
 • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp
 • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
 • Toeslag prive slaapcouchette in de trein
 • Reserveringskoten zitplaatsen treinreis
 • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

DUURZAME EXCURSIES

Tijdens deze Train&Drive kun je een paar interessante en leuke extra excursies bij boeken, neem een kijkje op onze excursies-pagina.