Hotel Porta Marmorea

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Gubbio
Hotel Porta Marmorea

Gubbio, stad van de Romeinen, van Sant’Uboldo, van het Festa dei Ceri en ’s winters de lichtjes op de helling van de Monte Ingino, in de vorm van een gigantische kerstboom.

In het hart van deze middeleeuwse stad kun je logeren in het Porta Marmorea Hotel, met kamers die een uniek uitzicht bieden op het Palazzo dei Consoli op de Piazza Grande in de historische bovenstad.
Gubbio was ooit een Romeinse kolonie, waarvan je buiten de stadsgrenzen nog resten terug kunt vinden.

De stad zelf wordt gekenmerkt door middeleeuwse invloeden. Gubbio is gebouwd tegen de flanken van de Monte Ingino en de huizen, kerken en andere monumenten lijken wel tegen de berg te zijn aangeplakt.

Via de Via dei Consoli loop je steil omhoog (er is ook een lift) naar de Piazza Grande, het hart van de oude stad. Hier komen de vier verschillende wijken, die samen Gubbio vormen, bij elkaar en word je een fenomenaal uitzicht op de benedenstad en de omgeving geboden.

Porta Marmorea biedt zijn gasten alle service die onontbeerlijk is voor een geslaagde en complete vakantie.
Uiteraard is er WiFi in het hele gebouw en gratis parkeren kan op slechts 30 meter van het hotel. ’s Ochtends staat er van 7.30 tot 9.30 uur een uitgebreid continentaal ontbijt voor je klaar en er is roomservice op aanvraag.

Tijdens je verblijf in bij Porta Marmorea laad je je auto op bij de openbare laadpaal van ENEL X in Via Mazzantini, op nog 50 meter van het hotel.

LIGGING

Perugia: 40 km
Assisi: 50 km
Urbino: 60 km
Orvieto: 100 km

FACILITEITEN & KAMERS

Het Hotel Porta Marmorea heeft drie soorten kamers (standaard, comfort en – letterlijk en figuurlijke dé topkamer – superior), alle uitgerust met een eigen badkamer, kluisje, gratis WiFi, led-tv, haardroger, telefoon en minibar. Alle kamers zijn zeer licht, ingericht met smeedijzeren bedden en oude meubelen. Kasten zijn hier vaak in de muur ingebouwd, zoals voorheen in oude huizen het geval was, om ruimte te winnen.

Schilderijen aan de muren dragen bij aan het scheppen van een oude, intieme sfeer. Ze zijn gemaakt door een bekende lokale kunstenaar. Vanuit het raam van sommige kamers kijk je uit op de stadsmuur en vanaf de bovenste verdieping kun je over de hele vlakte van Gubbio uitkijken.

Je raakt er bijna bedwelmd door het zicht op alle paleizen, kerken, kloosters en klokkentorens, met als kers op de taart de formidabele aanblik van het majesteitelijke Palazzo dei Consoli op de Piazza Grande, het balkon van Gubbio.

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt in Umbrië samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Umbrië, het land van Franciscus van Assisi, is een regio met groene, zacht glooiende heuvels begroeid met vooral wijn- en olijfgaarden.. Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Hotel Porta Marmorea + huurauto * (excl. vluchten of trein). We verzorgen ook graag je vluchten of treinreis, je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €249,- p.p. *Vanaf €280,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €438,- p.p. *Vanaf €496,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €576,- p.p. *Vanaf €654,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.