Podere il Poggiolo

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Rufina
Podere il Poggiolo

Logeren op een familie-boerderij in Toscane.

In het district Chianti Rufina, zo’n 25 kilometer ten noord-oosten van Florence, ligt de agriturismo Podere Il Poggiolo. De oude boerderij en bijgebouwen zijn grotendeels verbouwd tot sfeervolle vakantieverblijven, maar het terrein fungeert ook nog altijd als boerderij. Men verbouwt olijven voor extra-vergine olijfolie, groente en fruit en produceert eigen wijn – uiteraard allemaal biologisch.

Podere Il Poggiolo ligt dichtbij de beroemde Strada dei Vini – de wijnliefhebber kan hier dus zijn hart ophalen. De prachtige steden Siena en Arezzo liggen beiden op ongeveer een uur rijden.

De persoonlijke aandacht van de eigenaren voor alle gasten garandeert een warm welkom en aangenaam verblijf. Deze persoonlijke aandacht vertaalt zich ook in de accommodaties, geen kille, dertien in een dozijn hotelkamers: dit is echt logeren op een Toscaanse boerderij – luxe logeren, dat wel. De kamers zijn landelijk, knus en comfortabel ingericht, airconditioning en WiFi is in alle kamers aanwezig.

Aandacht is er ook voor goed, biologisch eten: tijdens jouw verblijf geniet je van de traditionele Toscaanse keuken, alle maaltijden worden bereid met de beste ingrediënten. Regionaal cultureel erfgoed, op je bord, bij kaarslicht. Veel ingrediënten zijn van eigen teelt, dat wat ingekocht is, is altijd verantwoord geproduceerd in de regio.

LIGGING

Florence: 25 km
Prato: 59 km
Arezzo: 76 km
Pisa: 119 km

FACILITEITEN & KAMERS

Het zwembad ligt middenin de wijngaard en heeft zicht op de olijfbomen, maar ligt ook dichtbij de verblijven. De klassieke zonnebedden en witte parasols steken vrolijk af bij het grasveld en de fontein zorgt voor een rustgevend geruis van water. Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten en is het hele jaar door open.

Podere Il Poggiolo is een accommodatie voor dierenliefhebbers en heeft ook vaste bewoners op vier benen: op de preachtige paarden kan de geoefende rijder hier prachtige ritten maken, voor de beginner is het mogelijk om paardrijlessen te volgen op het terrein. Verder worden de stallen onder andere bewoont door een ezel en een zwijn en zijn er veel katten.

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt in Toscane samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Lees meer …

REISTIPS

Mensen wonen hier al duizenden jaren en de roemrijke geschiedenis gaat terug tot de 3e eeuw voor Christus. De echte attractie is echter… Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Podere il Poggiolo + huurauto * (excl. vluchten of trein). We verzorgen ook graag je vluchten of treinreis, je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €262,- p.p. *Vanaf €330,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €465,- p.p. *Vanaf €598,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €612,- p.p. *Vanaf 782,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.