Podere Giusti

Reggello
Podere Giusti

Gelegen tussen het groen van Toscane ligt Podere Giusti: een oude boerderij met een modern gevoel. Midden in de gemeente Reggello ben je op de perfecte plek om tot rust te komen en je ogen uit te kijken tussen de olijfgaarden. Het stadje staat ook wel bekend als de olijfoliestad.

Tijdens je verblijf kan je op de boerderij een olijfolie proeverij bijwonen waarbij het maakproces van begin tot eind wordt uitgelegd. Dit is goed te combineren met de wijnproeverij terwijl je uitkijkt op de Toscaanse heuvels.
De karakteristieke boerderij wordt omringt door een grote tuin met daarin een heerlijk zwembad om in af te koele en te relaxen. Maar er zijn ook veel activiteiten om uit te kiezen! Op het verblijf kan je (elektrische) fietsen of een shuttle regelen om de natuurgebieden eromheen te bezichtigen.

Dicht in de buurt is bijvoorbeeld het beschermde Vallombrosa bos: een oud bos met een mooie geschiedenis. Hier staat al eeuwenlang een Benedictijns klooster. In het klooster zit nu de school voor boswetenschap. In het bos van Vallombrossa is ook de hoogste boom van Italië te bewonderen.

Ook kan je via het Agriturismo paardrijlessen nemen of op excursie gaan te paard, zowel als beginner of als ervaren rijder.

LIGGING

Firenze: 38 km
Greve in Chianti: 27 km
Siena: 67 km
Prato: 58 km

FACILITEITEN & KAMERS

Podere Giusti heeft sinds kort ook een leuke moestuin aangelegd, waar de gasten de producten zelf kunnen plukken, om in de appartementen te koken voor lunch of diner.

Het Agriturismo bestaat uit 5 kamers en 5 appartementen. De moderne accommodaties zijn voorzien van airconditioning en hebben een eigen ingang. De ruime appartementen hebben een kleine keuken en een privé buitenplek, zoals een zonnig balkon of een terrasje.

Naast de rustgevende natuur ligt Podere Giusti ook op een gunstige, centrale plek qua steden. Je reist gemakkelijk naar prachtige Italiaanse plekken zoals Florence, Siena, Chianti en Arezzo; allemaal op een uur rijafstand. Via de Agriturismo kan je tours regelen om de kunst, geschiedenis en architectuur van deze steden te ontdekken.

ECO-DUURZAAM EXCURSIES

Low Carbon Travels werkt in Toscane samen met een lokale organisatie voor het verzorgen van excursies en activiteiten. Tijdens jouw verblijf bij Podere Giusti kun je een aantal interessante en duurzame excursies bij boeken. Vraag ons naar de verschillende opties.

REISTIPS

Mensen wonen hier al duizenden jaren en de roemrijke geschiedenis gaat terug tot de 3e eeuw voor Christus. De echte attractie is echter… Lees meer…

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij Podere Giusti + huurauto * (excl. vluchten of treinen).

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €360,- p.p. *Vanaf €450,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €580,- p.p. *Vanaf €760,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €760,- p.p. *Vanaf €990,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 82 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Opel Mokka-e 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO € 9,00 pp pp
  • Verplichte klantenbijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.