8-DAAGSE TRAIN&DRIVE

TRAIN & DRIVE NAAR TURIJN EN LE LANGHE

Deze is een schitterend en exclusieve CO2-neutraal Train&Drive, speciaal samengesteld voor onze partner De Smaak van Italië!

Tijdens deze bourgondische duurzame Train & Drive reis je op de heenweg overdag per internationale trein naar Turijn, hoofdstad van de regio Piemonte, waar je een paar geniet van de elegante en stijlvolle stad met een barok centrum en mooie winkelgalerijen.

Daarna ga je verder per elektrische auto door Le Langhe, het wijngebied dat ingeschreven staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

De eerste dagen verblijf je in stijl in Torino (3 overnachtingen op basis van logies & ontbijt) bij het in het historische centrum gelegen hotel Opera 35 Suite&Studio, met de bekende Mole Antonelliana en het Egyptische Museum (een van de beroemdste ter wereld!) om de hoek.

In de loop van dag 4 haal je de elektrische auto op en rijd je de stad uit in zuidoostelijke richting naar je tweede accommodatie, Hotel Diffuso le Case dei Conti Mirafiore, gelegen in het hart van Le Langhe. Hier verblijf je 3 nachten.

Op dag 7 rijd je weer richting Torino, waar je de auto inlevert en in de trein stapt. Van Turijn reis je in de middag eerst naar Zurich via Milaan. Vanuit Zurich stap je in de Zwitserse nachttrein in, waar je verblijft in een comfortabele privé slaapcouchette. De dag erna ben je weer terug in Nederland, na een onvergetelijk mooie en duurzame reis.

Deze 8-daagse duurzame rondreis boek je vanaf € 1.195 p.p. op basis van 2 personen.

Het betreft een individuele rondreis waarbij je zelf een vertrekdatum kiest (elke dag is dus mogelijk).

Deze reis is uitsluitend te boeken via onze partner op deze pagina: https://www.desmaakvanitalie.nl/met-de-trein-naar-turijn-piemonte-reisaanbieding/.

  • 8 dagen
  • Internationale treinreis Nederland – Torino
  • 2 Duurzame luxe accommodaties
  • Logies & ontbijt
  • 7 overnachtingen (1 in nachttrein op terugreis + 6 in 2 accommodaties)
  • 1x 3-gangen traveling dining in Turijn met gids
  • Inclusief 1 bezoek aan wijnkelder + wijnproeverij
  • 4 dagen elektrische autohuur Opel Mokka-e