La Celeste Galeria

Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image

Mantova
La Celeste Galeria

De luxe La Celeste Galeria is een landelijke villa uit de ‘700 gelegen aan de rand van de stad Mantua en biedt vier prachtige ruime kamers, voorzien van originele houtenbalken plafonds en terracotta vloeren.

En dat is niet toevallig, aangezien de Villa dankt zijn naam aan de kunstcollectie die toebehoorde aan (en samengesteld was in opdracht van) de Gonzaga’s, die enkele van de belangrijkste renaissance werken ter wereld bevatte, gemaakt door schilders die behoorden tot de dynastie van de hertogen van Mantua, en waarvan het werk nog steeds verspreid is over de belangrijkste musea van Europa.

In de grote, sfeervolle lounge op de begane grond wordt het ontbijt bereid en geserveerd door de eigenaren, Veronica en haar man Luca, met wie je tijdens de maaltijd kunt kletsen en extra info over de omgeving kunt vragen.

De attente eigenaren geven je graag informatie over de belangrijkste plaatsen die je kunt bezoeken, zowel binnen de stadsmuren als in de provincie, maar zonder ooit te opdringerig te zijn en met veel respect voor je privacy.

De villa van La Celeste Galeria ligt in het Mincio-park, omgeven door het platteland, op slechts 7 km van de belangrijkste toegang tot de stad Mantua.

LIGGING

Mantova: 10 km
Parma: 70 km
Cremona: 78 km
Ferrara: 80 km

FACILITEITEN & KAMERS

Elke kamer is anders ingericht ,aar in alle kamers tref je een reproductie van prachtige schilderijen van beroemde renaissanceschilders.

Uiteraard beschikt elke kamer van een eigen badkamer De prachtige buitentuin biedt gasten de mogelijkheid om te relaxen in alle rust en geeft ook toegang tot het prachtige overloopzwembad van 12 meter!

Bij de hoofdingang biedt een grote bibliotheek de mogelijkheid om boeken te vinden om jouw verblijf en je momenten van ontspanning bij de accommodatie te begeleiden.

De accommodatie biedt haar gasten gratis Wi-fi in het hele complex en de mogelijkheid om jouw elektrische auto te parkeren en op te laden op de oprit, op voorwaarde dat de auto dicht bij het hek blijft om de doorgang van de andere auto’s te vergemakkelijken.

PRIJZEN

Voorbeeld prijzen voor verschillende verblijfsduur bij La Celeste Galeria + huurauto * (excl. vluchten of trein). We verzorgen ook graag je vluchten of treinreis, je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.

PRIJZEN VANAF *LAAGSEIZOENHOOGSEIZOEN
4 Dagen verblijf + autohuurVanaf €285,- p.p. *Vanaf €316,- p.p. *
7 Dagen verblijf + autohuurVanaf €492,- p.p. *Vanaf €562,- p.p. *
9 Dagen verblijf + autohuurVanaf €656,- p.p. *Vanaf €742,- p.p. *

* De prijzen zijn per persoon, bij een boeking van minimaal 2 personen in een standaard kamer. De prijzen zijn indicatief en kunnen veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid en de seizoenplanning van iedere accommodatie.

Maximum leeftijd bestuurder voor de elektrische huurauto 80 jaar.

De prijzen gaan uit van 2 personen en zijn inclusief:

  • Verblijf op basis van logies en ontbijt, in gedeelde 2-persoons kamer
  • Autohuur: Renault Zoe 100% elektrisch (gratis opladen)
  • Priority pick-up auto
  • Navigatiesysteem
  • Reistips

Exclusief

  • Toeristenbelasting
  • Reserveringskosten € 25,- per boeking
  • Verplichte klantenbijdrage Garantiefonds GGTO €15,00
  • Extra bij te boeken excursies

Wil je graag in een andere type kamer verblijven? Je kunt dit aangeven in je boekingsformulier.