Boeken

  la via del vino  Gegevens contactpersoon voor deze boeking:


  Reisgegevens voor deze boeking:

  Extra bij te boeken duurzame excursies (datum van de excursie wordt later vastgesteld)

  Danisinni Experience - PalermoPalermo Antimafia TourKookworkshop Streetfood Cotti in Fragranza – PalermoProeverij van bio wijnen – PalermoFietstour in het Parco della Favorita – PalermoHalve dag op een zeilboot – kust PalermoCaicco op de Egadische eilanden – west SiciliëWijnproeverij in het natuurreservaat Gorghi Tondi - west SiciliëMothia & Marsala, wijnproeverij en culturele wandeling - west SiciliëPaardentocht Pollina – Parco delle MadoniePaardentocht Sant’ Anastasia - CastelbuonoManna delle Madonie - Parco delle MadonieEtna Morning - Catania


  Deze boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij jouw aanvraag uitzetten naar onze leveranciers. Zodra wij een exacte prijsopgave hebben en beschikbaarheid, zullen we je een offerte op maat sturen en dan, na jouw akkoord, kan jouw aanvraag omgezet worden in een definitieve boeking en ontvang je jouw boekingsbevestiging plus factuur via e-mail. Reis- en boekingsvoorwaarden Low Carbon Travels van toepassing.


  LET OP: als u een accommodatie bij ons boekt, is er altijd een elektrische huurauto bij inbegrepen. De hoofdbestuurder van de huurauto dient in het bezit te zijn van een creditcard met pincode. Prepaid creditcards worden niet geaccepteerd.


  Ik ga akkoord met de reis- en boekingsvoorwaarden van Low Carbon Travels