Incentives reizen voor bedrijven

Waardering tonen voor je werknemers motiveert ze en stimuleert het moreel.

Een van de beste manieren om deze waardering te tonen is door je werknemers te belonen met een unieke ervaring, welke de toewijding en het bereiken van zakelijke doelstellingen bevordert!

Low Carbon Travels creëert unieke duurzame incentive-reisprogramma’s bij onze bestemmingen, volledig afgestemd op je team en zakelijke doelen.

Onze Incentives reizen bieden bedrijven en organisaties een op maat gemaakt programma inclusief alle reis- en landarrangementen, accommodaties van hoog niveau, vervoer over de weg met volledig elektrische auto’s en eco-duurzame experiences.

De aangeboden diensten omvatten een breed scala aan buitenactiviteiten in contact met de natuur, waaronder excursies, teambuildingsessies en nog veel meer. Dankzij het schitterende landschap zijn Italië en de Balearen het perfecte podium voor buiten activiteiten zoals zeilregatta’s, windsurfing, kookworkshops, paardentochten en nog veel meer.

Lokale cultuur en eeuwenlange tradities vormen verder het perfecte decor voor traditionele wijn- en olijfolie proeverijen, en bezoeken aan historische en archeologische bezienswaardigheden.

DUURZAME INCENTIVES REIZEN OM:
– motivatie te vergroten
– verkoopomzet te verhogen
– verbetering van teambuilding & saamhorigheid te bewerkstelligen
– productiviteit te verhogen

Neem nu contact op via info@lowcarbontravels.nl om de eerste stap te zetten in het leukste duurzame avontuur van je team!