Boeken

  palazzo conte federico


  Gegevens contactpersoon voor deze boeking:


  Reisgegevens voor deze boeking:


  Extra bij te boeken duurzame excursies (datum van de excursie wordt later vastgesteld)

  FIETSTOUR IN HET PARCO DELLA FAVORITA – PALERMOPROEVERIJ VAN BIO WIJNEN – PALERMOKOOKWORKSHOP STREETFOOD COTTI IN FRAGRANZA – PALERMODANISINNI EXPERIENCE – PALERMOHALVE DAG OP EEN ZEILBOOT – PALERMOPAARDENTOCHT POLLINA – PARCO DELLE MADONIEMANNA DELLE MADONIE – PARCO DELLE MADONIEWIJNPROEVERIJ IN NATUURRESERVAAT GORGHI TONDI – OMGEVING TRAPANICAICCO OP DE EGADISCHE EILANDEN – OMGEVING TRAPANIMOTHIA & MARSALA, WIJNPROEVERIJ EN CULTURELE WANDELING – OMGEVING TRAPANIWIJNPROEVERIJ OP DE ETNAETNA MORNING OF ETNA EVENINGKOOKWORKSHOP EN BEZOEK AAN DE WATERMOLEN SANTA LUCIA BIJ PALAZZOLO ACREIDE (SYRACUSE)BOOTTOCHT ORTIGIA (SYRACUSE)KAJAKKEN LANGS DE KUST VAN SYRACUSEFIETSTOUR DOOR NATUURRESERVAAT PLEMMIRIO (SYRACUSE)DUIKEN IN HET NATUURRESERVAAT PLEMMIRIO (SYRACUSE)


  Deze boeking is op aanvraag. Dit betekent dat wij jouw aanvraag uitzetten naar onze leveranciers. Zodra wij een exacte prijsopgave hebben en beschikbaarheid, zullen we je een offerte op maat sturen en dan, na jouw akkoord, kan jouw aanvraag omgezet worden in een definitieve boeking en ontvang je jouw boekingsbevestiging plus factuur via e-mail. Reis- en boekingsvoorwaarden Low Carbon Travels van toepassing.


  LET OP: als u een accommodatie bij ons boekt, is er altijd een elektrische huurauto bij inbegrepen. De hoofdbestuurder van de huurauto dient in het bezit te zijn van een creditcard met pincode. Prepaid creditcards worden niet geaccepteerd.


  Ik ga akkoord met de reis- en boekingsvoorwaarden van Low Carbon Travels